Grattis bloggen! Detta är blogginlägg nummer 1000 på Snabba Fötter. När jag började blogga visste jag inte hur det skulle gå. Skulle jag ha något vettigt att skriva? Skulle någon vilja läsa? Så här med facit i hand så har allt gått över förväntan och självklart har ni läsare en del i det, så tack så väldigt mycket!

Ett av bloggens syfte var att den skulle motivera mig i min egen träning och att jag skulle öka min umgängeskrets som är intresserade av löpning och annan träning. Detta har också gått bra och förutom att jag lärt känna många härliga människor så har jag sedan bloggens start också varit på en del träningsläger, både i Sverige och utomlands. Jag har också sprungit både Boston Marathon och New York Marathon och det vill jag gärna fortsätta med, men det börjar bli ganska hårda krav för att kvala in till dessa lopp, men satsa kan man alltid!

Så, jag fortsätter att blogga så får vi se vad det tar vägen. Jag hoppas ni hänger med!

Ett klassiskt Snabba Fötter hopp i solnedgången i Tylösand passar väl bäst som jubileumsbild!

Share Button