Prinsens Minne

Ni vet hur jag brukar tjata om Prins Bertils stig i Halmstad, hur kanonfint det är att springa där mellan Halmstad och Tylösand. Sedan ett antal år tillbaka finns det också ett lopp som går på denna fantastiska stig, Prinsens Minne. Detta lopp går nu på lördag och har du möjlighet att ta dig till Halmstad tycker jag du ska ta chansen. Tyvärr kan jag själv inte vara med eftersom jag jobbar i Norrköping på lördag. Det finns lopp från 500 meter för de minsta till en halvmara för de som vill ge sig på den utmaningen och få det allra bästa av Prins Bertils stig. Kika in på hemsidan för mer information.

Prins Bertils stig går förbi Tylösand, med restaurang Salt närmast och Gessles Hotel Tylösand längre bort

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

  1. Vad kul att du ska till min hemstad! Antar att det är stadsloppet som hägrar. Kan själv inte delta men hoppas det blir ett bra lopp. Njut av Östergötlands pärla!

  2. Helene E: Tack tack, men nej, jag ska inte springa något. Jag jobbar som pyrotekniker och jobbar med fyrverkeriet. Vi har vunnit SM där i tokmånga år! Hälsa på vid skjutplatsen på lördag om du vill!

  3. Ha ha glömde bort att det finns annat att göra än att springa. Är tyvärr bortrest över helgen men hoppas att ni vinner igen!

  4. Helene E: Nja, vi har vunnit de senaste 10 åren så nu har de lagt ner tävlingen och vi får skjuta alla fyrverkerierna! :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *