Vi har haft ett fantastiskt sommarväder i Halmstad i helgen. Jag som gillar sol och värme hoppas på liknande väder om 4 veckor när vi har vårt löparläger här. Samtidigt inser jag att jag knappt kan hoppas på samma värme i september som i augusti.

Vädret gjorde att jag inte hade några större problem med att komma ut på ett hyfsat långpass igår. Och springa i shorts och kortärmat är alltid härligt. Jag sprang en runda så att jag kom förbi Tylösand, Frösakull och Ringenäs både en och två gånger. Jag gillar sträckan för det flyter alltid på bra där och tankarna blir ofta upptagna av fina vyer och hur mycket jag gillar det här stället. I Ringenäs har man dessutom havsutsikt från vägen och golfklubbens nya hotell med havsutsikt från alla rum blir säkert bra bokat.

Jag sprang själv, men i sällskap av Rockklassiker, och att hålla 5 min/km blev inte så lätt. Men, men, man ska väl inte klaga när det går lite fortare än tänkt. De flöt på bra, jag tänkte lite på Berlin och annat roligt som händer i höst, men mest njöt jag faktiskt av att vara ute och springa i ett landskap jag gillar. Jag brukar inte vara så bra på att ta in omgivningen men igår var det svårt att inte göra det.

Även om jag inte kände mig speciellt trött på ett orkeslöst sätt så kände jag mot slutet att energin, maten, började ta slut. Men jag är ändå nöjd med de 25-26 kilometer jag fick ihop. Mest nöjd är jag nog ändå med att jag fixade kombinationen långpass, vara utomhus i solen och njuta av landskapet.

Share Button