Igår kväll kom vi hem och semestern påbörjades med Åsa och Viktor som hälsar på. Sommar, sol och skumpa på balkongen och semesterstarten är svårslagen. Fortsättningen på kvällen innebar OS-invigning som borde varit bättre och det som framförallt stör är varför SVT hade slängt in Ebba och varför inte Ebba hade lite självinsikt och tackade nej om/när hon nu fick frågan. Ja, ja, jag hoppas inte Ebba ska kommentera en massa idrottsgrenar också.

Efter lite sovmorgon, starten på linjeloppet på cykel och något simförsök så var det dags för oss att också träna lite. Sara och Viktor tog sig till Tjuvahålan och gjorde TRX-övningar medan jag och Åsa sprang Prins Bertils stig från Brottet till Tylösand. Vädret var soligt, varmt och kvavt. Men det kändes bra, vi sprang lugnt och pratade om allt möjligt mest hela tiden och vips var vi framme. Ibland känns det som jag bitvis har koll på varenda sväng på denna sträcka men idag fick jag kanske reda på att stenkoll har jag inte. När vi sprang genom Rodedenronparken ramlade jag handlöst framåt och tog i med båda händerna innan jag kom upp igen. Inga skrubbsår, men en liten smäll i ena handen som faktiskt fortfarande känns.

Share Button