Såg ni att man inför Jubileumsmarathon i helgen som gick kunde spela på olika alternativ i loppet? Till exempel hur många som skulle komma i mål och vilken tid en specifik löpare skulle få. Även om det fortfarande är vanligast med betting odds inom fotboll och ishockey kommer alltså bettingen även inom friidrott och löpning.

Fredagen den 27 juli börjar som bekant OS i London och jag är säker på att det kommer gå att spela på alla möjliga idrotter och resultat. Det kan vara vem som kommer vinna, segerresultat, finalplats eller vad som helst. Kolla in på någon spelsajt, till exempel Bwin och se vad du kan spela på. Det kommer jag att göra!

Och den 3 augusti när friidrotten börjar kommer det ju bli ännu mer spännande att betta på allt möjligt. Även om löpning är roligast så kommer jag säkert betta på lite allt möjligt inom friidrotten, som kommer göra de flesta grenar spännande.

Som exempel kan jag nämna att när EM i fotboll precis avgjordes så tittade jag en hel del, även om jag är lagom intresserad av fotboll. Och anledningen är naturligtvis att jag hade bettat på olika resultat i matcherna, vilka lag som skulle gå vidare osv. Har man spelat på något blir det helt enkelt roligare och mer spännande att följa.

Share Button