Om vi inte blandar in när man har semester utan snarare tänker på att sommarmånaderna enligt en del är juni, juli och augusti så har vi kommit halvtid på både sommaren och ungefär året också. För mig är det också halvtid när det gäller loppen jag planerar att springa i året. Vårens viktiga lopp gick från 31 mars till 30 juni. Som det ser ut nu går höstens viktiga lopp från 15 september till 4 november.

Nu har jag alltså lite tid att tänka till hur jag bäst förbereder mig inför hösten. Trots att höstpremiären bara är 2 månader bort känns det som långt fram i tiden och att jag ska ha tid att förbereda mig bra. Just nu tar jag det lite lugnt, dels efter maran i lördags men också för att min lilla känning i foten ska försvinna.

Så länge vilan inte blir för lång gör det inget och förhoppningsvis ökar bara träningslusten. Att hösten känns ganska fullspäckad med kul lopp borde ännu mer öka träningslusten när det är dags att dra igång igen. Inom kort kommer jag berätta hur jag ser på min träning inför höstens viktiga lopp.

Share Button