Nu ska vi prata lite om skoförvaring och jag hoppas ni vill vara med på detta delikata ämne. Skor och då menar jag främst löparskor och kanske andra träningsskor är som alltid ett kärt samtalsämne, men nu tänkte jag inte gå in mer på själva skorna utan vill snarare veta hur ni tänker angående förvaring av skor.

Vi har i dagsläget väldigt många fler par löparskor än vad löparna, mig själv inkluderad, hade för t ex 10-15 år sedan. Och med detta kommer också at de måste förvaras någonstans, på något sätt, men hur? Ibland pratas det om smarta förvaringar, men funkar de? Förvaringarna kanske, trots att de är smarta, inte rymmer tillräckligt många par skor. En del vill alltid kunna se sina skor och vill kanske därför inte använda någon förvaring. En del kanske tycker det är helt okej att hela hallgolvet är fullt av skor, då finns de ju i alla fall nära till hands? En del kanske vill ha ordning på sina skor och vill ha en separat plats i en förvaring till varje enskilt par. Och en del kanske vill ha ”bättre/snyggare” förvaringsplatser till sina bästa, snabbaste, snyggaste eller nyaste skor.

Tittar man på t ex IKEA finns det en del förvaringar anpassade för skor och det finns säkert i andra möbelbutiker också, men funkar det? Med ”funkar” menar jag att de faktiskt ska bli använda som det är tänkt, dvs att man lägger tillbaka ett använt par skor på ”sin” plats.

Hur förvarar ni era löparskor? Ser ni förvaringen av löparskor som ett ”problem”? Har ni hittat smarta förvaringsmöbler till era löparskor eller kanske själva byggt någon smart platsbyggd förvaring som funkar?

Berätta gärna och vill ni skicka bilder så maila dem till snabbafotter@gmail.com

Hur ska guldklimparna förvaras bäst?

Share Button