Jag har ont i foten. Denna gång på ett nytt ställe. Det började, lustigt nog, när jag satt och åt middag i fredags kväll uppe i Högbo. Jag tog ett par bilder på foten för att visa var det gör ont, men det blev inte bra (snyggt…) så jag besparar er det. Men jag ska beskriva det istället för er så får ni känna efter om ni själv har haft några problem där som ni kan dela med er av.

Det är på insidan av foten, eller snarare ankeln. Om ni tänker er den övre delen av den där knölen (ankeln), där är det. Och om man vinklar foten inåt så kommer där fram en sträckt sena eller ben från ankeln som går lite upp mot insidan av vaden. Ungefär på denna sena/ben där den sitter fast i ankeln har jag lite ont.

Det är inte mycket, men det är lite och jag kände det lite i slutet av långpasset i lördags. Och jag har vid några små tillfällen känt det därefter. Jag tyckte det var konstigt att jag kände det första gången när jag satt ner och åt middag och därför undrar jag om det kan ha något att göra med att jag precis kört bil i 2-3 timmar? För igår körde jag 2 timmar till och kände lite på slutet. Kan det verkligen vara så, eller är det bara jag som hoppas på en enkel förklaring så att det onda snart försvinner?

Någon som känner igen sig i mitt besvär?

Share Button