Idag blev det inte mycket till träning. De flesta var trötta efter gårdagen då det var träning som gällde från morgon till kväll. Och så skulle vi checka ut senast klockan 12. För egen del blev det bara knappt 5 km i 4:30-fart. Viktor körde ett eget litet triathlon idag och jag sprang med som sällskap under löpningen och kanske underlättade det lite att hålla tänk fart.

Med bara 8 dagar efter förra maran kan jag konstatera (utan att skriva dagbok) att jag troligtvis aldrig sprungit så mycket veckan efter en mara som jag gjort den här gången. Och jag har egentligen inte tyckt att det varit några problem heller, inga sviter i benen och fötterna återhämtade sig ganska snabbt. Samtidigt är det bara 6 dagar kvar till nästa marathondistans, men på lördag ska jag ta det lugnt och ta det som ett långt långpass och en kul grej.

Viktor i växling mellan simning och cykling

Share Button