På ett sätt är jag väldigt nöjd med dagens träning. Jag fick till ett bra långpass här i Högbo och det måste jag tacka Åsa och Viktor för. Jag ville vara ute i 2,5 – 3 timmar i lugn fart och tänkte inte så mycket på hur långt det skulle bli. Åsa och Viktor ville också springa långpass, men kanske inte fullt så länge som jag. Inga problem, det är ju bara att jag fortsätter lite till när de är nöjda om jag känner för det.

Vi började med 10 km i något kuperat terrängspår och jag tror till och med att vi kom lite fel på slutet. Här är så många färger och leder att följa så det blev kanske för mycket. Efter denna mil blev det 3 varv runt en sjö på knappt 4 kilometer. Men efter det, när vi alltså hade runt 2 mil var Åsa och Viktor nöjda och började stretcha duktigt istället. I det läget hade jag energi kvar för att fortsätta lite själv och det blev ytterligare 2 varv runt sjön. Och jag fick ihop ett bra långpass på dryga 2,5 timme så jag är nöjd.

På det stora hela gick långpasset väldigt väldigt bra. Det var kul att springa med sällskap och jag pladdrade på så hälften vore nog, men jag tror att pladdrandet var bra för oss alla.

Lite trött efter drygt 2,5 timme

Share Button