Förra helgen var det söderut till Karlskrona för marathon som gällde. Denna helgen är det norrut till Högbo Brukshotell för träning som gäller. Men jag började med vilodag, om nu jobbdag, frustrerande felkörning i Stockholm, körning till Sandviken och middag med gedigen dessertbuffé kan räknas som vilodag. Med på träningshelgen är också Jessica, Åsa, Sara, Sofia, Sofie, Anna, Jaime, Viktor, Fredrik och Hans.

Samtidigt som gänget kommer köra långpass i Stockholm imorgon har jag gett mig tusan på att köra något som jag kan kalla långpass här uppe,, om så jag ska göra det själv. Det känns bra nu och jag är inne i ett flow. Jag behöver långa långpass och det är väl lika bra att beta av dem när det känns bra. Nästa helg får jag ett bra långpass lite ”gratis” när jag lugnt ska springa Jubileumsmaran i Stockholm.

Man jag ska också försöka passa på att ta det lugnt här uppe och hänga lite i SPA-avdelningen. Är det en helg dedikerad till träning måste det ju också finnas tid för återhämtning och vila. Jag får tankar som går till hur elitidrottare har det på sina läger där de förutom sin träning tar det ganska lugnt, tror jag. Alltså stor skillnad mot de träningsläger jag varit på i Portugal där det brukar bli alldeles för mycket träning och alldeles för lite vila.

Lugn kväll före lång träningsdag

Share Button