Västerbron i Stockholm är mer än bara en bro mellan två öar, det är också en bro marathonlöparna ska ta sig över två gånger under Stockholm Marathon. Det är inte jätteovanligt att man råkar springa över Västerbron någon gång ibland på träning, men då känns det ofta som ett jobbigt nödvändigt ont. Men man kan också vända på steken, som idag när Mia ledde passet med långintervaller över Västerbron, 3*3 km.

Även om jag har tränat lite senaste dagarna trots maran i lördags har jag medvetet inte velat gå på för hårt än. Jag hade samma tanke inför dagens pass, men det var varmt och passet är lurigt, det är svårt att inte bli trött. Jag jag fick en bra resa genom passet, för istället för att slita ihjäl mig passade jag på att leka lite draghjälp åt klubbkompisar och peppa dem i sin träning. Hur kul som helst och jag hoppas de tyckte att det hjälpte dem. Jag tror jag skulle, eller ska, bli en bra coach!

Jag tror jag blir en bra coach! :)

Share Button