Alla blogginlägg på den här bloggen är inte guld och gröna skogar, det är sann verklighet. Och nu tänkte jag fråga er om ett litet problem jag har ibland och som märktes lite mer än vanligt efter maran i lördags. Det gäller mina tånaglar. Jag tror säkert att många luttrade marathonlöpare säger att lite kassa tånaglar får man, men det får man tåla. Och visst, jag har det kanske inte värre än någon annan och jag tål det, men varför nöja sig med det? Jag vill ju veta om jag kan göra något för att förbättra situationen.

Så, nu till min fråga, är det någon som vet någon grymt bra tånagelexpert jag kan gå till i Halmstad eller Stockholm? Jag är inte ute efter någon finlirare till pedikyr utan någon som faktiskt kan åtgärda problem. För något år sedan gick jag till Scholl, med de tyckte jag inte var tillräckligt bra.

Share Button