Tånaglar!

Alla blogginlägg på den här bloggen är inte guld och gröna skogar, det är sann verklighet. Och nu tänkte jag fråga er om ett litet problem jag har ibland och som märktes lite mer än vanligt efter maran i lördags. Det gäller mina tånaglar. Jag tror säkert att många luttrade marathonlöpare säger att lite kassa tånaglar får man, men det får man tåla. Och visst, jag har det kanske inte värre än någon annan och jag tål det, men varför nöja sig med det? Jag vill ju veta om jag kan göra något för att förbättra situationen.

Så, nu till min fråga, är det någon som vet någon grymt bra tånagelexpert jag kan gå till i Halmstad eller Stockholm? Jag är inte ute efter någon finlirare till pedikyr utan någon som faktiskt kan åtgärda problem. För något år sedan gick jag till Scholl, med de tyckte jag inte var tillräckligt bra.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Hej
    Leta upp någon med ”Medicinsk fotvård” som specialitet. Jag gick till ett ställe i Hägerstensåsen inna och efter mina fotoperationer som räddade både en och tre veckors besävr!

    //P

  2. Jag hade också problem med tånaglarna efter långa lopp (och branta nerförsbackar), men för ett par år sedan gick jag upp en halv storlek i skor och har sällan problem. Är du säker på din storlek?

  3. Pernilla: Mmm, får kanske testa det!

    Morgan: Nja, det är inte omöjligt att jag kan gå upp en storlek. Men jag tror inte ökad skostorlek skulle ”bota” de tånaglar jag nu har.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *