Igår gjorde jag inget träningsrelaterat alls, så idag kändes det enkelt att ge sig ut på en återhämtningsjogg, det var ju till och med bra väder. Jag var dum nog att ge mig ut på en sväng runt Kungsholmen, för där vet man ju att alla j-vla barnvagnar tvunget ska ta upp hela bredden. Som tur blev det mindre barnvagnar efter stadshuset så jag inte behövde springa mig snurrig av all slalom längre.

Det kändes lätt idag, jag kände att jag försökte springa/jogga högt upp på fotbladet och det kan jag göra när jag springer långsamt, men i ”vanlig” fart orkar jag inte så länge. Men, jag måste ju öva och bli starkare. Det kändes bra idag, jag kan inte låta bli att komma tillbaka till det. Det enda som känns i kroppen från maran i lördags är lite i magen, den får jag ofta lite träningsvärk i efter ett marathon. Men annars är det hur lugnt som helst. Formen kanske är ganska bra, jag ska bara bli lite snabbare och orka hela vägen också. :)

Det går bra nu!

Share Button