Pallplats i Kustmaran

Av rubriken gissar jag att ni förstår att dagens mara gick bättre än både Boston och Stockholm. Efter maran har vi hunnit med lita av varje och jag har varit lite småtrött, även om benen har känts ganska okej. Men nu är jag för suddig i ögonen med lite huvudvärk för att orka skriva ett blogginlägg om dagens lopp, så det får vänta till imorgon. Men då kommer en utförligare rapport från loppet, men jag ville i alla fall berätta att loppet gick okej.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

9 kommentarer

 1. Härligt! Måste kännas skönt inför kommande mål! Stort grattis!

 2. Grattis!!! Måste kännas grymt skönt att ha fått till en mara med de resultat som du faktiskt har kapacitet för!

 3. Härligt, grattis!! Detta med suddig syn, är det ett vanligt fenomen när man tränar? Vad kan det bero på? Jag kände av det häromdagen ett par timmar efter ett lite tuffare pass.

 4. Ingmarie: Ja, jo, det är väl bra! ;)

  Anna: Tack tack!

  Annie: Tackar!

  Malin: Tack! Ja, nu kan jag blicka framåt!

  Carina: Tack! Ja, det var på tiden! :)

  Amy: Tack! Haha, jag vet faktiskt inte. Jag var nog mest trött och kanske hade lite vätskebrist, är dålig på att dricka tillräckligt efteråt.

  Helene: Tack: Ja, jag njöt faktiskt lite. :)

  Ulrika: Tack tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *