Vi kan kalla dagens träningspass för lite formtoppning, det låter i alla fall bra. Jag ville få in lite lätt jogg, men inte för långt och så ville jag få in några små intervaller. Jag sprang och mötte upp Petra och vi joggade vidare till Krillans banor, som jag börjar gilla och känna mig ganska hemma på. Planen var att jag skulle springa 2 serier i något som jag tror en del kallar supertusingar. Om det är samma är jag osäker på, men jag sprang i alla fall intervaller i form av 400m, 300m, 200m och 100m, dvs 4 intervaller blir totalt en tusing. Jag körde två omgångar med 30 sekunders vila mellan intervallerna och kanske 2-3 minuter mellan tusingarna. Jag sprang väl på i ca 3.30 min/km och det kändes okej, det var ju inte så långa intervaller.

Petra körde sitt race och fortsatte köra distans när jag sprang mina tusingar. Sen blev det lite obligatoriskt snack och lite bloggbilder innan vi joggade hemåt igen. Ett bra pass där vi drar nytta av sällskapet som gör det hela mindre jobbigt även om vi inte springer samma pass, det gäller bara att ha lite fantasi.

Jag hoppas jag är så här pigg och glad när jag går över mållinjen i maran på lördag!

Share Button