Imorgon går startskottet, då är det dags att ut och gå. Inte för mig, men för de ca 150 som är anmälda till Fotrally. För er som inte känner till Fotrally så är det en väldigt annorlunda tävling. Det går ut på att man ska gå i en viss hastighet, 5 km/h tror jag det är, och den som går längst vinner. Jag tror att tävlingen går för tredje eller fjärde året och har verkligen ökat i intressegrad sista åren.

Starten går som sagt imorgon, klockan 21.00 från Rålambshovsparken i Stockholm. Jag tänkte att jag skulle gå dit och känna lite på stämningen. Sen på fredag kanske vi ser till att åka förbi dem på väg söderut. Vi kan räkna med att ett är ett antal som kommer att gå i mer än 30 timmar. MarathonMia, som besökte TV4-soffan imorse, vann tävlingen ett år och står på startlinjen även imorgon.

För er som vill läsa mer om hur tävlingen fungerar kan läsa här på Fotrally.

Share Button