Det är fem dagar kvar till Kustmaran, min egen lilla reservmara när de två jag deltagit i hittills i år gick käpprätt åt helvete. Jag känner inte samma nervositet som inför andra större marathonlopp, inte än i alla fall. Och även om jag är spänd på resultatet så känner jag mig lite lugn inför loppet och tror att det i alla fall ska bli årsbästa, gärna med marginal och utan problem.

Jag har inte satt mig in i loppet så mycket än, men vet att det är en vändbana och det gör mig inget. Men nu har jag också läst hur det är med vätskekontroller och det är lite kul. Man kan få lämna in sin egen dricka till funktionärerna innan loppet så kör de ut drickan till vätskekontrollerna. Det finns naturligtvis annan dricka vid kontrollerna, men vill man ha sin egen dricka går det alltså bra att få den serverad. Hur elitinspirerat som helst och självklart måste jag passa på att utnyttja den servicen, för jag vet ju inte när jag får den chansen nästa gång.

Share Button