Okej, det var midsommarafton igår. Samtidigt var det också läge för ett långpass. Så enklast blev att byta om redan under eftermiddagen och ge sig ut vid 3-tiden. Idén var att springa till festen. Jag hade bestämt hur jag skulle springa, men jag visste inte hur långt det skulle bli. Idag när jag gick in och kollade på nätet blev jag nästan chockad när det inte alls såg så långt ut, men som tur är märkte jag att det var inställt på miles och inte på kilometer. När jag ändrat till kilometer fick jag redan på att det blev ungefär 26 kilometer.

Jag hade inte heller några planer på någon speciell fart, men jag skulle inte ha någon brådis. Men det rullade på ganska bra och jag tror nog att känslan fanns där, i alla fall bättre än vad den gjort på vissa andra pass senaste tiden. Så nu med en vecka kvar till nästa mara ska jag inte springa fler långpass, bara  lite andra kortare snabbare pass och vila mig i form.

Share Button