Sara har hittat på en grej som jag blivit involverad i, att vi ska springa på natten när det blir sommarsolstånd. Och nu var det alltså dags igen. Vi har haft ganska tur med detta de senaste åren att vi har kunnat springa detta utmed havet. Nu är vi i Halmstad och vi sprang genom stugområdet på Östra Stranden, förbi Hagöns camping och sen ner till havet och följde sedan stranden tillbaka till Palmqvists för er som känner till det.

Det var ett lugnt och skönt väder att springa i och det är något speciellt att springa utmed havet. Vi brukar tänka att vi ska göra saker vi minns och att stanna upp och titta lite extra hur fint det är när vi är ute och springer är helt klart något att lägga på minnet. Dessa långa sandstränder, med lugna vågor på vattnet, en fin horisont och ett fint ljus, det blir bra det!

Share Button