De senaste dagarna har jobbet gått ut över träningen, både så att jag inte hunnit träna och jag har inte ens tänkt på träning. Jag hoppas det blir ändring på det i kommande vecka. Ikväll kom jag till Stockholm och efter en liten stund hemma stack jag trött ut på en liten söndagslufs. Mest psykologiskt för att känna att jag kan hitta tillbaka till träningen. Tröttheten försvann tillfälligt när jag kom ut i luften.

Jag tog rundan över Västerbron och ett varv runt ett geggigt Långholmen. Okej, där finns lite kolonilotter på den lilla ön, men måste de vattna stigarna också? Nja, troligtvis är problemet att det har regnat. Det kändes faktiskt ganska bra och ganska skönt också. Många säger ju att det är skönt att springa och jag brukar sällan tänka på att det är skönt, men idag gjorde jag faktiskt det, kändes bra.

Nu ser jag fram emot en träningsvecka med mycket mer träning än veckan som gått.

Share Button