En vecka går fort

För en vecka sedan gick jag och hämtade ut nummerlappen, snackade lite med några löparpolare och försökte få i mig någon form av iskall pasta. Men jag var också laddad för att, trots vädret, springa ett bra marathon. Jag hade sedan tidigare bestämt mig för att jag inte skulle låta vädret ge mig några negativa vibbar utan jag skulle trots vädret Stockholm bjöd på se fram emot loppet. Nu vet vi hur det gick med den saken; Vädret vs SnabbaFötter 1 – 0.

Men en vecka går fort, det har varit jobb, resor, men faktiskt också lite träning. Men jag känner hur lätt det är att komma ifrån det normala som är någon form av träning ganska många dagar i veckan, i alla fall bra veckor. När man väl ska vila lite blir det lätt att man hamnar in i ett ”inte-träna-läge”. Men efter en vecka bör jag komma tillbaka in i träningsmatchen. Så i helgen hoppas jag det blir något pass och att det sen rullar på smidigt nästa vecka. Jag tror jag måste börja förbereda en liten plan för träning och tävling.

Hur är det med er andra marathonlöpare, har ni kommit igång eller vilar ni fortfarande?

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Jag är också i en ”vilo-vecka” har bara joggat 5 km en gång. Men jag hoppas på två löppass till helgen. Jag ska springa Tjejmarathon nästa helg.
    Trevlig helg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *