adidas adizero rush

Jag kom på att jag borde göra ett lite förtydligande när det gäller mitt förra inlägg om adizero feather. Jag har tidigare fått frågan vad adizero rush är för modell eftersom den verkar väldigt lik adizero feather. Och svaret (som jag fått från adidas) är att adizero rush är ett namn som används i USA för adizero feather. Så om ni är i USA eller ska beställa skor från amerikansk webshop så vet ni att adizero rush ska vara samma som adizero feather.

Jag såg detta själv i sportbutiker i Boston i våras, dvs att det finns adizero rush i butikerna. Tyvärr kommer jag faktiskt inte ihåg om jag beställde mina feather från USA eller Europa, så jag kan inte dra någon parallell där. Jag kollade nu på Startfitness (Europa) och där finns adizero feather men på Runningwarehouse (USA) finns varken feather eller rush. Men nu vet ni att det ska vara samma sko.

adidas adizero rush (finns också i olika färger)

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

1 kommentar

  1. Adidas lanserade Feather forst har i usa, sen forsvann den helt plotsligt fran hyllorna och Rush dok upp……Riktigt konstigt, markandsforingen var stor men jag har inte sett denna sko pa nagon lopare annan an Geoffrey Mutai har I USA, har inte ens sett en utvardering av dem. Min gissning ar att markansforingen gick at skogen och de testar med ett nytt namn ”Rush” Tyvarr verkar det som att aven det kommer ga at skogen och skon kommer forsvinna for gott…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *