Pers – på fel håll!

Dagens mara innehöll mycket, men inte en gnutta okej väder. Resultatmässigt gjorde jag med råge ett sämstaresultat, om klockan nu stannade så gjorde den det på typ 4.18, alltså ungefär 1 timme och 20 minuter efter förväntad sluttid.

Nu sitter jag hemma i soffan och både försöker att inte tänka för mycket på maran, samtidigt som jag tänker på vad jag ska skriva i det mycket längre blogginlägget som kommer om min upplevelse av dagens mara. Trots resultatet så finns det positiva detaljer med dagens lopp och jag måste hitta dem för att tro att jag fortfarande kan göra resultat i närheten av den nivå jag gjort tidigare.

Så håll ut, imorgon kommer än längre utläggning om dagens ”hemska” mara!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

9 kommentarer

 1. Härligt Kent! Du kommer att hitta godbitarna. Som att du slapp stå (stilla) som funktionär hela dagen, du har ännu en medalj och att du gjorde det!

 2. Ingmarie: Mmm, det finns positiva delar. Samtidigt kan jag inte låta bli att undra varför jag klarar av både värme och kyla så mycket sämre än andra. En del persade till exempel idag! Är jag bara tillräckligt bra i perfekta förhållanden?

 3. Men det verkar ju varit helt fruktansvärt igår. Här ute i förorten blåste det halv storm och jag frös efter en 10 km:s runda.

 4. Att prestera i blöta och kyla är nog för få, tror inte man riktigt kan förutse hur kroppen ska reagera. Det positiva för mig var att kylan gjorde att mina fötter ej svälde, så inte en enda blåsa =). Heja dig den 14 juli! då kommer resultatet!

 5. Ett pers är ju ett pers. Och hemsk är bara förnamnet. Jag funderar på att sälja alla mina löpargrejer på tradera just nu.

 6. Malin: Ja, det var hemskt! Men en del klarade av att hantera det, jag undrar vad som är skillnaden på mig och dem. Mer i race storyn.

  Mia: Ja, jag hade inga andra problem, som till exempel med fötterna. Jag undrar vad som är skillnaden mellan de som kan prestera i kyla och värme och på mig som inte fixar det. Den 14 juli har jag tänkt ta det lugnt och jag vet inte om sträckan är en godkänd distans, så jag tror jag håller mig till lugnt och satsar på hösten med bland annat Berlin i september.

  Annie: Nja, fina tider och bra känsla fram till 20k, sen blev det allt sämre även om det inte märktes tokmycket fram till 30k.

  Snorkkis: Jag har väl inte kommer så långt som till Tradera, snarare till varför jag är så ”klen” som varken klarar värme eller kyla. Och så har jag letat kommande lopp, för jag tror jag har ett bättre pers i kroppen.

 7. Åh, jag är otroligt nyfiken…även om jag tycker att du är en hjälte som ens gick i mål i det där vädret…brrrrr.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *