Skit i vädret!

Gissa väder är väl sällan lätt om man ska tro meterologerna som inte är helt 100 procentiga. Min egen gissning om vädret imorgon är att det blir inget kul och bra väder. Jag gillar verkligen inte dåligt väder, men kanske kanske har jag lärt mig följa omständigheterna, det går som bekant inte att göra så mycket åt det.

När jag sprang Berlin Marathon 2010 var det verkligen uruselt väder och start redan klockan 9 på morgonen. Att hå upp och ut i regnet tidigt på morgonen var inte kul. Men, loppet gick faktiskt okej och jag gjorde ett av mina lopp sub 3.

Jag tänker alltså skita i vad det är för väder. Jag ska försöka ha inställningen att det blir så bra det kan och jag gör det bästa av det. Det hjälper sällan att klaga över vädret, samtidigt som jag vet att jag kan vara väldigt bra på just det!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Hur manga lager m craft skall du ha, froslok som du ar :) 8 grader ar ju perfekt for en sub 3!!!! Faorstar inte vad de klagar pa, dessutom forkommer ”flow” eller runners high mer frekvent nar det regnar!!!!
    Hur kan jag folja dig i morgon? Online tracking?

  2. Bra sagt! Jag har sprungit en halvmara i hällregn en gång och j*vlar vad det gick undan! :) Lycka till imorgon!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *