adios, adios eller adios2?

Hur vädret blir när startskottet går på lördag vet vi nog inte förrän startskottet går på lördag. Men innan dess måste jag ha bestämt vilka skor jag ska springa i. Jag har inte bestämt mig än, men det kommer att bli ett par adidas adizero adios i någon form. Det äldsta alternativet är ett par adios, Haile edition som jag sprungit en hel del lopp i och det har funkat bra. Men nu när jag haft dem ett par pass tycker jag kanske att det känns som om fötterna blir lite trötta, men det behöver ju i och för sig inte vara skornas fel. Mitt andra alternativ är mina nyaste adios, de orange som jag köpte förra sommaren. Jag har inte sprungit speciellt mycket i dem så de kan inte vara utslitna på något sätt. Så de har egentligen inget negativt. Mitt sista alternativ är min adios2 som jag sprungit en del i och som det egentligen inte är något fel på. Men jag, precis som många andra, kanske känner en lite kvickare racigare känsla i adios än i adios2. Samtidigt är det ju ett marathon och det kanske inte gör något att de är lite stabilare och saknar den känsla som adios har, det är ju trots allt inte farten som dödar mest på lördag, det är nog distansen. Ja, vi får se vad det blir. Någon mer som har svårt att bestämma skoval inför maran på lördag?

adidas adizero adios, Haile edition

adidas adizero adios

adidas adizero adios2

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Jag hade valt Adios 2 :-)
    Trevlig blogg du har, den kommer jag att besöka ofta framöver. Lycka till i morgon!

  2. Mari: Jag gillar att du valt adios 2 (även om jag väljer adios). Tack för de fina orden om bloggen och tack för lyckönskningarna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *