Idag har det varit söndag och fint väder. Som gjort för träning alltså. Men jag klarade av att låta bli. Jag fick kämpa fram till eftermiddagen, sen tog morsdagsfirande över så då var det ju inte så svårt att inte träna. Jag är egentligen inget träningsfreak, inte på långa vägar, men när lopp närmar sig och det är fint väder vill man ju passa på att få in det man kanske missat tidigare. Men det ska man låta bli. De viktigaste dagarna sista veckan är nog att få till vilan. Jag gick en sväng istället och det var många som passade på att vila idag, i alla fall såg det så ut när det ligger folk överallt på varenda gräsplätt.

Nu funderar jag lite på hur jag ska träna och vila sista veckan, har en liten idé om hur det skulle kunna bli, men jag funderar lite till. Måste kolla vad vissa eventuella gemensamhetspass har att erbjuda.

Jag ska försöka vila mig i form, som här på hotellet innan Boston Marathon i våras!

Share Button