Igår var det en vecka kvar till Stockholm Marathon. Och då när jag sitter här och äter frukost kanske jag inte är lika lugn som idag. Då ska jag bara inte missa starten som är redan klockan 12.

Det märks att det börjar närma sig. Stockholm börjar pimpas med marathondetaljer, folk börjar prata om vilka skor de ska springa i och hur träningen ska vara sista veckan. Det pratas också om väder och vind med tanke på att det varit okej väder i Stockholm i veckan. Allt som allt gör att man själv påverkas av detta, på både gott och ont. Det är ju skönt att känna att stämningen är på gång, men man vill ju inte bli nervös för tidigt i onödan.

Igår var det också sista träningen med TSM och även om jag inte varit med så många gånger känns det lite konstigt. Men jag kanske hänger på deras träningar även inför halvmaran i höst. Tydligen ska de träningarna vara lite mer varierande och innehålla mer snabbhet än långpass. Jag tror det passar mig som behöver bli snabbare och kan få till långpassen tillsammans med IF Linnea. Hmm, kommer på mig själv att jag sitter och både tänker och skriver om sånt som händer efter Stockholm Marathon och det kanske jag inte ska göra, en sak i taget. :)

Stockholm börjar pimpas med detaljer inför Stockholm Marathon på lördag!

Share Button