Igår kväll när jag var ute på fyrverkerijobb fick jag reda på att vi skulle springa med Ingmarie idag på morgonen. Det lät ju jobbigt, både för att det jobbades igår kväll, blev lite sent och för att jag sprang 3 mil igår och tänkte vila idag. Men är Ingmarie i Halmstad och vill springa, då springer man! :)

Jag gick upp 09.30, käkade lite snabbt och sen träffades vi 10.00 och drog iväg. Jag visste ungefär vilken runda vi skulle springa för jag och polarn har sprungit liknande runda tidigare. Det gissades på drygt en mil och det skulle visa sig vara något längre än så, men det spelade inte så stor roll. Farten kändes lugn men det kändes ändå lite i benen från igår. Det var riktigt varmt faktiskt och att springa i shorts och tunn löparjacka kändes helrätt när det gick lugnt.

Vi sprang i skogen utmed Nissan och ibland var vi bara någon meter från vattnet. Ljusgrön bokskog, fågelkvitter och Ingmaries berättelser och idéer gör att det hela blev en lite hälsojogg, en SPA-run helt enkelt. Att jogga i den här miljön kändes hur självklart som helst och det är ju faktiskt det!

Ser ni en stjärna? ;)

Tittut!

Hemma i en av favoritskogarna

Sara vilar i solen efter morgonjogg

Share Button