Ibland får jag den där riktiga sommarkänslan när jag är ute och springer. Ofta är det när jag springer någonstans vid havet. Ikväll blev det en äkta sommarjogg som innehöll många bra detaljer.

Direkt när vi lämnade lägenheten ser vi folk på uteserveringar. Lite längre bort luktar det grillat från parken. Folk är ute, folk njuter av sommar, sol och förhoppningsvis ledighet. Vi sprang bort till Västra stranden och nästan direkt när vi kom dit infann sig känslan. Känslan av att vara rätt, skönt, hav, sol, sommar, hav. Som vanligt kommer bloggkameran fram i dessa lägen. Jag springer och tänker lite på min stil, på mitt löpsteg, på vad som kan förbättras. Efter att ha sprungit hela stranden bort springer vi genom strandskogen tillbaka. Jag börjar bubbla om Stockholm Marathon, om hur det imorgon bara är två veckor kvar, om hur loppet måste läggas upp och genomföras för att det ska bli tillräckligt bra. Men kanske framförallt om att jag med spänning ser fram mot det.

Vi stannar till utmed Nissan och stretchar vid en parkbänk, till allmän beskådning. Det märks att jag inte är så bra på att stretcha, både för att jag knappt kommer på någon övning och för att det känns mindre bra när jag utför övningarna. Det märks att det kan bli bättre, mycket bättre.

Jag gillar min Craft Elite Run Jacket, så mjuk, tunn och följsam

Share Button