Jag sprang inte igår. Igår fick kroppen vila. Men jag måste säga att det jag är mest nöjd med från mitt lopp i lördags var att kroppen inte verkade bli sliten för fem öre. Jag hade inga problem med att hoppa, studsa och springa lite efter loppet. Och även kände jag ingenting av loppet i kroppen.

Idag hade jag faktiskt tänkt springa med Runday, men det blev inget med det. Jag jobbar och kan inte alltid komma ifrån hur jag vill och då kan det vara svårt att hinna till klockan 18. Trist, för denna gången hade jag ju faktiskt tänkt springa dit och vara med. Istället fick det bli en liten egen jogg, mest för att röra på benen lite. Inga problem idag heller så nu måste jag ta tag i planeringen och träningen för de sista knappa 3 veckorna fram till Stockholm Marathon. Jag börjar med detta på ett litet hemmaläger i Halmstad.

Share Button