Säg ”hej” till mig!

Nu är det 2 dagar kvar till Göteborgsvarvet och jag antar nästan att de som springer distansen och sprungit i Göteborg tidigare gör det igen. Jag hänger alltså inte med i de tankar en del har som tycker att man bara springer ett visst lopp en gång.

Idag torsdag öppnar mässan med nummerlappsutdelningen. Om jag får säga det själv så har Göteborgsvarvet en större och bättre mässa än Stockholm Marathon, helt okej mässa faktiskt för att vara i Sverige. Jag kommer att jobba i Crafts monter torsdag em, fredag em och lördag fm. Jag har inga specifika tider men det blir kanske vid 15-16 och framåt torsdag och fredag och 9-11.30 på lördag. Kom förbi och säg hej vettja!

Lycka till på Varvet alla ni som ska springa!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

 1. Var skadad innan seedningsloppet till Varvet och jag är inte så sugen på att ställa mig längst bak.
  Har faktiskt aldrig sprungit Varvet trots mina 13 år i Göteborg. Nu har jag bara tränat löpning lite mer seriöst i drygt 3 år men har inte känt mig direkt lockad heller.
  Efter att jag kikade på loppet från åskådarplats förra året tycker jag tävlingen har vuxit sig alldeles för stort. Det såg bara trångt ut …
  Springa lopp för skoj skull är inte riktigt min grej. Ännu mindre med tanke på att det kostar en del om du springer många tävlingar.
  Istället siktar jag på Lidingöloppet i år och halvmaran i Göteborgs maraton

 2. Jag hinner nog inte förbi. Startar inte förrän 16.01 så jag kommer nog in efter lunch eller så.

  Jag fattade inte riktigt om du skulle springa… if so Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *