Jag hade inga klara idéer om vad jag skulle träna ikväll så när Sara undrade om jag kunde hänga med på hennes norska intervaller så lät det som en bra början.  Vi fick ihop ungefär 8 kilometer i trängseln runt Kungsholmen, jag som trodde Kungsholmen runt var i lördags!?

Efteråt tänkte jag springa en sväng till och gjorde också det. Men det blev ingen bra eller behaglig runda. Kroppen kändes lätt och så, men det infann sig en konstig känsla i kroppen. Jag ökade farten efterhand men jag hade ingen känsla för om det gick snabbt eller inte. Det kändes konstigt i benen. Fastän cykelvägen säkert var ganska plan kändes det som jag sprang på en båt eller efter att precis ha gått av en båt. Jag kände mig svajjig helt enkelt och hade ingen riktig koll på läget. Strax därefter började jag trots allt få lite aningar om vad som höll på att hända, soppatorsk. Det har hänt förr och det är en konstig känsla. Hur lätt det än går, hur sakta det än går, när bensinen (energin) börjar ta slut, då är det lika bra att gå och fylla på med mer bensin. Jag vek alltså av hemåt och fyllde på med en massa makaroner och bacon, kanske inte så flådigt, snarare underskattat!

Share Button