En lördagskväll kan tillbringas på många olika sätt. Även om vi tränar en hel del så kanske det inte är det naturligaste att göra det en lördagskväll. Men ibland struntar man fullständigt vad det är för dag i veckan, man bara gör det ändå. Idag blev en sådan lördagskväll. Vi hade haft lite annat för oss under dagen, med utflykt och TV-tittande, så någon form av fysisk aktivitet blev det först fram på kvällskvisten.

Vi åkte iväg till ett av många favoritlöpställen i Halmstad, strandskogen i Lynga (även stranden är helt okej). Det är något speciellt med att springa i strandskogar, mjukt skönt underlag och vindpinande träd i roliga former. Det blev ett varv på 5 kilometersslingan och med tanke på hur trött jag varit i veckan så kändes det lagom med en liten jogg ikväll. Men etersom det är långledigt kommer vi vara kvar hemma i Halmstad några dagar och jag kommer hinna träna både det ena och det andra.

Sara på väg i strandskogen i Lynga

Share Button