Idag har jag sprungit in pengar till välgörenhet!

Idag hade jag förmånen att få vara med och springa ett lopp där alla deltagare sprang in pengar till välgörenhet. Det regnade ute men just idag hade jag inga problem med det. Visst, i den bästa av världar skulle jag kunna ge motsvarande summa direkt till välgörenhet, men det kändes ändå lite bättre och lite naturligare att få vara med och utöva sin hobby och att det i sig ger betalt i form av pengar som går direkt till välgörenhet.

Det var företaget PWC som tillsammans med Running Sweden arrangerade detta välgörenhetslopp ute i Solvalla. Loppet var enkelt men bra arrangerat. Det svåraste var att hitta dit. Det var ingen hets utan en väldigt lugn och familjär stämning och jag hoppas att alla känner sig extra nöjda med sin insats där det viktigaste var att delta för Stadsmissionen och inget annat.

Idag är jag extra nöjd med dagens löpning!

Share Button