Charity Run

Idag har jag sprungit in pengar till välgörenhet!

Idag hade jag förmånen att få vara med och springa ett lopp där alla deltagare sprang in pengar till välgörenhet. Det regnade ute men just idag hade jag inga problem med det. Visst, i den bästa av världar skulle jag kunna ge motsvarande summa direkt till välgörenhet, men det kändes ändå lite bättre och lite naturligare att få vara med och utöva sin hobby och att det i sig ger betalt i form av pengar som går direkt till välgörenhet.

Det var företaget PWC som tillsammans med Running Sweden arrangerade detta välgörenhetslopp ute i Solvalla. Loppet var enkelt men bra arrangerat. Det svåraste var att hitta dit. Det var ingen hets utan en väldigt lugn och familjär stämning och jag hoppas att alla känner sig extra nöjda med sin insats där det viktigaste var att delta för Stadsmissionen och inget annat.

Idag är jag extra nöjd med dagens löpning!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Hej! grymt bra grej!
    Jag har en fråga, jag har haft problem med benhinneinflammation och nu är jag av med skiten men är jätte rädd för att den ska komma tillbaka. nNär jag hade problem slutade jag springa men fortsatte med spinning så jag har fortfarande bra kondition. Nu har jag börjat med att springa max två ggr i veckan ungefär 5 km per gång, har du några tips hur jag kan öka? mvh maria

  2. Coyntha: Ja, kanongrej! Jackan är en av många favoriter från Craft – Elite Pace Jacket!

    Maria: Benhinnorna är ju inte att leka med, så skönt att du är av med det. Och bra att du nu kan springa 5 km och tar det lugnt med ökningen av träningen. Jag har inte något specifikt tips mer än att skynda långsamt, men jag ska höra mig för lite med löparkompisar som haft liknande problem, så jag återkommer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *