This is it!

Just nu är klockan 05.30 och jag sitter i sängen med tävlingskläderna på. Nummerlappen är på plats. Jag kom i säng innan 22 igår och har sovit bra och ganska länge. På morgonkvisten blev det lite skönt att få somna om en timme till ni vet.

Nu ska jag göra de sista förberedelserna, gå till platsen där de otroligt många amerikanska skolbussarna står uppradade och ska köra oss ut till starten i Hopkinton. Där blir det till att gå runt lite, känna in spänningen och nervositeten som finns i luften. Nästan en timme innan start måste överdragskläderna lämnas. Vi går vidare ner mot startområdet, värmer upp och stretchar lite. Vi går upp mot startrakan och jag tar mig fram till min startgrupp, 1/3, vilket innebär startgrupp 3 i första vågen. I startfållan kommer en mängd olika nationaliteter stå och när det nästan är dags sjungs den amerikanska nationalsången.

This is it!

There are many races, but only one Boston Marathon!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

12 kommentarer

  1. Lycka till!

    En fråga som jag funderat på. Både du och din sambo reser en hel del och jag undrar hur du får ihop det med ditt jobb?
    Tar du semester eller har du så gott ställt att du kan resa till alla möjliga ställen och tävla.
    Är nyfiken av mig .)

  2. Lycka till! Blir spännande att få läsa din berättelse efteråt.

  3. Alla: Tack alla för hejarop men i ärlighetens namn blev det ett riktigt bottennapp och jag hoppas (och tror) att det beror mycket på värmen runt 30 grader…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *