Under söndagen gjorde vi inte så mycket, men var ändå ute och insöp atmosfären lite. Våren har verkligen kommit till Boston och flera gånger tänkte jag på hur skönt det är att gå ute utan jacka och till och med känna sig varm. Vi passerade Boston Common, parken där skolbussarna kommer hämta upp oss löpare och köra oss till starten. Vi gick till den klassiska målrakan och trängdes med en massa andra om att få ta lite kort på den klassiska målgången. Vi gick en snabb sväng på mässan där jag framförallt hämtade ut nummerlappen. Efter mässan träffade jag ett par andra svenskar som också ska springa, tyvärr blev uppslutningen inte så bra som det tidigare verkade. Vi avslutade dagen tidigt genom att äta på hotellet, allt för enkelhetens skull så att det skulle kunna bli en tidig kväll.

Starten går klockan 10.00, vilket innebär klockan 16.00 svensk tid. Nu är det alltså nära!

Share Button