Uppdateringarna haglar på facebook från löpare som är på väg till Paris Marathon som går på söndag. Själv håller jag på och packar så gott det går. Det är typiskt mig att göra det i sista stund och hur enkelt det än låter så tar det alltid längre tid än vad jag tror. Men, men, imorgon blir en lugn dag med en massa flygande. Långflyg tyckte jag förr var jobbigt men nu ser jag nästan fram emot det som en lång lugn stund.

Det verkar som det kommer kunna bli varmt i Boston på måndag, upp mot 30 grader i slutet av loppet. Så jag börjar dricka en del vatten. Vatten är inte min favorit men när jag måste, då måste jag. Jag ska nog ta en banan också. Det börjar så sakteliga gå upp för mig att det närmar sig med stormsteg.

Det ser ut att bli varmt i Boston, så jag börjar dricka extra vatten redan nu!

Share Button