Det finns gott om lopp för oss långskubbare i helgen. En del jag tränat med under vintern drar till Paris, någon åker till Wien och en del blir hemma och ska springa längre än oss andra i Täby. Tyvärr är det ju så att vi måste välja när loppen går samma dag eller samma helg och kanske till och med ett par veckor mellan bara för att loppen sliter en del. Man bör inte springa för många marathon per år heller, i alla fall inte om man avser prestera max varje gång. Man skulle kanske blir 100 meterslöpare! ;)

Jag har inget emot Paris, Wien eller Täby men jag går emot en stor ström och väljer ändå Boston, i år igen. Vi är ju alla olika och det är ju tur det så inte alla vill springa samma lopp. Det blir kul att följa hur det går för alla löpare runt om i världen i helgen.

Jag väljer Boston, trots att jag bitvis stod stilla förra året!

Share Button