Varför händer detta? Och det har hänt förr. Jag har en liten motivationsdipp trots att ett av årets viktigaste lopp ligger bara några dagar bort. Får det vara så?

Inför Prags halvmara gick det bra, jag körde på som tänkt. Efter Prag skulle jag börja ta det lugnare men ändå genomföra helgens långpass och det gjorde jag. Men även innan långpasset och framförallt nu i veckan när jag egentligen bara hade planerat ett par pass så sviktar verkligen motivationen. Men varför? Okej, det är lite struligt på jobbet, kan det påverka? Eller kan det vara en naturlig reaktion? Annars kan jag tycka att det borde väl vara nu jag ska vara som mest laddad. Jag vet inte. Men jag försöker tänka att den viktiga träningen ligger bakom mig och att sista veckan inte kan hjälpa, kan bara stjälpa.

Ja ja, jag hoppas jag kan tagga till och genomföra ett par sista underhållande pass. Sen på fredag, imorgon faktiskt, kanske det blir bättre när jag lämnat jobbet bakom mig, packar och börjar tänka mer på resan.

Share Button