Så här 5 dagar före loppet hade jag bokat 30 minuter massage på jobbet. En bra förmån att det ibland finns en massör på plats man kan boka om man behöver. Jag valde, kanske helt naturligt för min del, att bara få massage på benen. När jag tänker efter så kanske jag hade någon liten känning, men det tror man är obetydligt. Men när jag ligger där på massagebänken och behandlingen börjar så inser jag det jag egentligen vet, att massage gör ont även om benen är hyfsat friska.

Men jag fick i alla fall lite sköna besked från massören. Jag har inga stora saker så jag borde inte ligga i riskzonen för till exempel löparknä. Och även om det inte finns några garantier tycker jag det känns skönt att höra. För efter att jag började få lite småskador känns det som jag är lite smått orolig alltid. Minsta lilla känning och jag tror att jag är illa ute. Men nu har jag bestämt mig för att jag är frisk, så nu kör vi!

Share Button