Bostonvecka

Med 6 dagar kvar till Boston Marathon är vi helt klart inne i marathonveckan. 6 dagar kvar är inte så mycket men samtidigt tänker jag inte så mycket på det. Trög i benen och med regn ute är jag inte riktigt på helspänn, men det kanske är så här det ska vara!

Så samtidigt som det blir lite mindre träning nu så får ni också stå ut med lite mer Boston relaterade blogginlägg, hoppas det är okej.Passet ligger framme och idag råkade jag också av slumpen få syn på startbeviset som måste med, så nu ligger också det framme. Jag och Sara pratade också om vilka skor jag ska springa i för det räcker ju faktiskt att ha ett par löparskor med sig. Jag kan ju faktiskt bestämma skor innan jag åker. Just nu väljer jag mellan ett par adios och adios 2., vilket kan tänkas som en obetydlig skillnad och det är det säkert också. Men jag tror jag vill åt känslan av att tycka att jag faktiskt har valt och valt rätt. Ibland är känslan viktigare än faktan.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

9 kommentarer

 1. å jag sitter här och snuvar lite och vänder på Varvet-frågan – åka eller icke åka. Hm. Vore skoj, men kan man lägga pengar på skoj? :) Måste bestämma mig typ idag.
  Ta två par skor, ett i handbagaget. Tänk om väskan kommer bort.

 2. Anna: Jag förstår att Varvetfrågan är jobbig och jag tror många har samma problem. Helt sjukt att du med dina tider ska behöva stå så långt bak!
  Tack för iden med skorna, så måste jag ju göra och tänka generellt med packningen. Vi kommer så nära inpå loppet att en försvunnen väska inte hinner fram i tid. Tack tack!!

 3. Ta de snabba skorna. ;) Se nu till att ha ett fint lopp och en fortsatt härlig resa. Det är många butiker som ska genomgås. ;)

 4. Jag har rest en del i USA och utan undantag har jag anlänt utan väska. Har lärt mig att alltid packa det viktiga i handbagaget. Som för dig skulle vara startbevis, skor, springkläder och energi-gels. Å solbrillorna.
  Ang Varvet så hade jag ju ingen seedningstid förrän en vecka för sent, de stängde seedningen 24 mars och LL ledde ingen vart. Kanske det kan bli ett fun run? Så kan man ju drösa runt på mässan och socialisera!

 5. Hej Snabba Fötter,
  Anna har helt rätt! Fel tid att köpa nya skor på mässan innan loppet… Ska själv till Boston o sitter med ett par allt för ”inlöpta” Boston 2 i ena handen och ett par Mizuno Rider 15 i andra. Hjärnan säger Rider och hjärtat Boston. Packar båda och tar beslutet ”på plats”. Kanske vi ses i Hopkington? Lycka till i vilket fall som helst!!! Vad är målet? Dom ”lovar” medvind och värme.

 6. ga pa kanslan…Adios1 har ju funkat kanon for dig forr!

  Anna: Energi gel kan bli svart att fa med sig in i planen troligtvis…..

 7. Åsa: Tack tack, jag litar på skorna! ;)

  Anna: Varvet kan absolut bli ett fun run, det blir det för mig (står och blir trött i ben och fötter på mässan så det blir fun run).

  Stefan: Inte omöjligt att det blir ett par gamla adios trots allt. Lite energi har jag flugit med förr, även i handbagaget, så vi får se. Kanske borde lägga i båda väskorna! ;)

 8. Jag flög över till new york igår med energigel i handbagaget. Inga som helst problem.

  Det blåste rejeält på löprundan imorse så vi får hoppas att det blir medvind på måndag om det ska fortsätta blåsa så här.

 9. Göran: Visst kan det vara dumt att köpa nya skor på mässan och springa i dem. Men är det en modell jag haft tidigare hade jag vågat, t ex adios. :)
  Målet är alltid sub 3 och medvind och varmt låter ju skitbra!
  Kolla på Boston 2012 tråden på jogg.se, en del svenskar satsar på att ses kl 15:00 vid expoingången på söndag.

  Victor: Jag har också flugit med energi i handbagage utan problem, så det går nog bra. En del pratar om medvind på måndag så det låter ju bra. En del svenskar satsar på att ses vid expoingången kl 15:00 på söndag, enligt Boston 2012 tråden på jogg.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *