Med 6 dagar kvar till Boston Marathon är vi helt klart inne i marathonveckan. 6 dagar kvar är inte så mycket men samtidigt tänker jag inte så mycket på det. Trög i benen och med regn ute är jag inte riktigt på helspänn, men det kanske är så här det ska vara!

Så samtidigt som det blir lite mindre träning nu så får ni också stå ut med lite mer Boston relaterade blogginlägg, hoppas det är okej.Passet ligger framme och idag råkade jag också av slumpen få syn på startbeviset som måste med, så nu ligger också det framme. Jag och Sara pratade också om vilka skor jag ska springa i för det räcker ju faktiskt att ha ett par löparskor med sig. Jag kan ju faktiskt bestämma skor innan jag åker. Just nu väljer jag mellan ett par adios och adios 2., vilket kan tänkas som en obetydlig skillnad och det är det säkert också. Men jag tror jag vill åt känslan av att tycka att jag faktiskt har valt och valt rätt. Ibland är känslan viktigare än faktan.

Share Button