Jag brukar inte ”spamma” bloggen med flera blogginlägg om en och samma träning, men nu ska jag göra ett undantag. För söndagens 5 olika gymnastiska övningar på stranden hade en alldeles för stor effekt på mig. Läs mer om dessa övningar här i FB-gruppen.

Jag har ont i magen, kallas visst träningsvärk, så det gör ont i alla möjliga rörelser man gör i dagliga livet. Jag är helt hundra på att vi egentligen inte har en aning om hur viktig magen och kanske då också ryggen och allt det där som en del kallar ”core”, är för att vi ska kunna utföra våra dagliga normala rörelser. Magen kommer med överallt, även i löpningen. Det är lite lustigt också, för även om jag tyckte det var lite småjobbigt att göra dessa övningar så hade jag ingen aning om att det skulle innebära sådana magsmärtor dagen efter. Jag tror jag måste hålla mig till löpningen, det kan jag i alla fall!

Mina stackars magmuskler är väldigt sargade idag efter träningen på stranden!

Share Button