Vad är det som händer? Klarar benen/låren inte av ett långpass längre? Igår efter träningen kände jag mig tung i låren och samma känsla finns kvar idag. Efter frukost tog vi en sväng till stranden i Tylösand och gjorde lite övningar och det kändes i benen från igår. Och springa var knappt någon idé att testa. Men vi fick till lite andra övningar som säkert kan vara bra att ha, det kändes i alla fall i magen. Vi hoppade sidosprång, gjorde hunden, hoppade jämfotahopp, gjorde armhävningar och en tricepsövning. Och jag kan berätta att det mesta blir mycket jobbigare i mjuk sand, men det tog jag så gärna!

Jag är egentligen inte speciellt orolig för låren, mest förvånad. Med lite rörlighet och stretch borde det vara borta om någon dag. Jag har ju trots allt tänkt köra ett par medelsnabba intervallpass innan nästa helg.

Share Button