Marathonmat

I takt med att man snart översvämmas av massa snack om mat och olika dieter hit och dit så går det inte heller mig obemärkt förbi. Jag brukar fundera på om och i så fall hur mycket snabbare en viss mat kan göra mig eller om jag kommer må så mycket bättre med en annan mat än den jag äter idag. Är det så stor skillnad med den ”nya” maten jämfört med den mat man är uppväxt med och van vid?

Men även här kan det vara så att vi är olika och fungerar bäst med olika mat. Jag skulle (vad jag vet idag i alla fall) inte klara mig utan kolhydrater och det är en stomme i den mat jag laddar med inför ett marathon.

Pasta med bacon, purjolök och gul paprika i creme fraiche – hur bra som helst!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

 1. Det såg riktigt gott ut! Glad påsk! skulle heller inte klara mig utan carbs, men kanske vänjer man sig?

 2. Ousa: Visst är det! Hur skulle vi klara oss utan pasta!? :)

  Pilla: Visst, det blev kanongott, speciellt för att vara gjort av mig! :)
  Hoppas du har en bra påsk!

 3. Mat och träning diskuteras ständigt.
  En massa kolhydrater gör min mage kass och därför försöker jag hålla det på en låg nivå. Ibland mer och ibland mindre beroende på årstid och högtid :)

  Det viktiga är att äta det man gillar och trivs med. Svårare än så behöver det inte vara tror jag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *