Av någon anledning kände jag grupptrycket och följde med på morgonjogg idag. Så här i efterhand ångrar jag mig nästan. Även om jag normalt inte är så förtjust i morgonjoggar så brukar kroppen fungera lite bättre än vad den gjorde idag, även om det är väldigt tidigt på morgonen.

Jag behöver inte bli morgonpigg, men jag skulle gärna hitta tillräcklig motivation för att morgonjogga ibland. Samtidigt känns det som att ska det verkligen göra nytta kanske jag måste göra det 2-3 gånger i veckan för att få ihop 10-20 km extra i veckan. För att öka på veckomängden måste väl ändå vara ett huvudskäl till att morgonjogga? Kanske då att jag hellre skulle göra lite rörlighetsövningar på morgonen.

Finns det någon därute som morgonjoggar? I så fall, vad tycker ni att ni får ut av det? Sälj in konceptet! :)

Morgonjoggade i nya härliga Craft Performance Run Featherlight Jacket!

Share Button