Jag har knappt hunnit komma hem innan verkligheten kommer ifatt mig. När det gäller löpningen är den närmsta verkligheten att det idag bara är 2 veckor kvar till 116:e Boston Marathon. Innan dess kommer vi ha ledigt för påsk och det kommer naturligtvis innebära en del löpträning och tankar kring loppet och resan i övrigt.

På flyget hem från Prag började jag fundera lite på hur jag ska lägga upp loppet i Boston. Till exempel vilken utgångshastighet jag bör ha och lämpliga passertider på 5 km, 10 km och halvmaran. Okej, jag håller med om att det kan verka lite underligt att fundera på det 2 veckor innan loppet, men jag hade inget annat att göra på flyget och så tycker jag det är ganska kul. 2-3 minuter ”fel” tid på första halvan kan också vara förödande för slutresultatet så det är inte på något sätt bortkastade tankar. Sen kanske det inte alltid blir som man har tänkt sig. :)

Ett klassiskt hopp mid mållinjen i Boston Marathon 2011!

Share Button