Startgrupp A

Jag kände mig bara tvungen att berätta en sak. I dagens halvmara är jag inplacerad i startgrupp A, dvs i första startgrupp. Och med tanke på att det finns startgrupper hela vägen ner till K känns det ganska kul att få stå i första startgrupp. Detta är ändå en halvmara med 11000 anmälda från mer än 60 länder. Och ändå känns det som ett förhållandevis litet lopp i en förhållandevis liten europeisk huvudstad.

Jag startar i startgrupp A i min nya Craft Elite Run Tee, ”crazy for running”

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

  1. Jag är iallafall sjukt imponerad – alla sprang snabbare än jag men det gör ingenting alls. Roligt att få vara med om Prag i trevligt sällskap!

  2. Anna: Tiderna är personliga och ska jämföras med vad man gjort innan och haft som mål. Du gjorde ju ett sjukt bra lopp och persade snyggt och kom också under tiden du pratade om igår. Mycket snyggt sprunget! Och det lyste om dig när du berättade, det gillar vi!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *