1:23:56

Ja, tiden i dagens halvmara i Prag är inget att hålla hemligt, den kommer ju fram förr eller senare ändå. Vi är ett stort gäng här och många gjorde väldigt fina resultat. Ett stort kul litet lopp i Prags lilla innerstad.

Jag ville berätta mitt resultat, men jag väljer att inte kommentera det mer nu. Dels för att jag inte riktigt hinner och dels för att jag behöver samla mina intryck lite mer, annars är det lätt hänt att reflektionerna får mer negativa vibbar än det förtjänar.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

7 kommentarer

  1. Grattis till en bra tid Kenth! Klart din prestation förtjänar massor med bra vibbar. Ser framemot att läsa om loppet när du samlat alla dina intryck. Jag vill också göra en halvmara. :)

  2. Grattis till ett väl genomfört lopp! Ser fram emot att få läsa din tvälingsbertättelse när du har landat i känslor och intryck.

  3. Grattis Kenth!! Tycker det är ett fantastiskt bra resultat. Ser också fram mot att läsa lopp-rapport när du samlat ihop intrycken.

  4. Alla: Tack alla för alla grattis! Att samla intryck och tankar och presentera dem på bloggen på ett nyanserat sätt är inte så lätt som man kanske tror. Lagom nöjd ska ju presenteras som lagom nöjd men också kunna vara konstruktiv till de tankar som finns.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *