Utebliven träning

Det blev ingen direkt träning idag. Jag hade packat väskan och åkte till gymmet direkt efter jobbet, precis som planerat. Jag gick upp på bandet, startade bandet men ingenting hände. Ja, bandet drog igång men jag förmådde mig själv inte mer än att gå. Springa kändes otänkbart och springa några få intervaller var jag inte i närheten av. Så jag struntade i allt och gick därifrån.

Men finns det inget ordspråk eller liknande som säger att om det går dåligt på genrepet så går det bättre när det gäller? Jag får verkligen hoppas att det är så i mitt fall den här gången!

3 dagar kvar till Prags halvmara!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Så enormt befriande att höra att semiproffs som du känner såhär. Jag skulle kört nån form av fartlek igår, men var stel, trött, hängig och nästan sådär ”blir jag sjuk nu”. Benen var varma och konstiga och nån träning blev det absolut inte. Känner mig fortfarande konstig, jag hoppas verkligen att det är fjärilarnas fel.
    Får fokusera på mitt mål för lördag: Springa hela vägen. Inte gå. Springa.
    :)

  2. Anna: Ha ha! Alla är vi människor! Hoppas det bara är lite nervositet för helgen du känner och att du är redo när starten går! Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *